Lehed

pühapäev, 11. august 2013

Kartulikonfii




Kapis olnud ebastandardsetele viineritele ja tomati- kurgi- paprika- hapukoore salatile lisaks proovisin taas Rain Käärsti "30 aastat pliidi ääres"
Tundub, et sealt võetud retseptid muutuvad lemmikuteks, mida tahaks taas proovida. Selline on tomati- riisi- vorstiroog näituseks.

Aga kartulikonfii retsept:
1 kg kartuleid
6 sl mett
4 sl palsamiäädikat
1 sl kanget sinepit
rosmariini, tüümiani, 1 tl soola, pipart
100 g rapsiõli

Kartulid pese ja lõika sektoriteks. Sega kõik ained ahjupotis kokku ja sellesse kartulid. Kata korralikult, kasvõi fooliumiga, et niiskus kaane alt läbi ei mahuks. Küpseta 200 kraadi juures, aeg- ajalt raputades umbes tunni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar