Lehed

pühapäev, 18. august 2013

Täidetud paprika ja kukeseenesoust

Nende toitude retseptide allikaid ma ei teagi. Juba kunagi ammu- ammu ringlesid nad meie perekonnas.

Täidetud paprika
Lõika paprikakaunal saba maha ja õngitse seemned välja.
Sisse täidiseks hakkliha, muna, saia, sibula segu, maitsestatud pipra ja soolaga.
Ja saba uuesti taha.
Ahjupotti ja 220 kraadises ahjus umbes tund. Siis peale hapukoort ja veel korraks ahju, et keema tõuseks.

Juurde tegime fooliumkotis (pärit Koduexstra imedepoest) kartuleid. Need küpsetasime saunakerisel umbes 2 tundi. Saunas oli päris huvitav küpsekartuli hõng.
(Järgmine kord peaks liha panema hauduma)
Kuna hakklihasegu sai otsa, siis proovisin omletiga täidetud paprikaid (parempoolne kaun)- idee kuskilt vene lehelt.

















Kukeseenesoust
~ 0,5 kg kukeseeni
0,5 kg viinereid või sardelle
sibul
500 ml hapukoort
soola, pipart, tilli

Kõik praadida ja hapukoor peale, maitsest- söö kohe!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar