Lehed

laupäev, 23. mai 2015

Kana paella

Retsept Talleggi kolmapäeva retseptidest. 

1 pakk kanakintsuliha (500g) 100 g viilutatud chorizo vorsti
300 g risotto riisi
1 punane paprika
10 kirsstomatit
1 suur sibul
peotäis rohelisi herneid
1 tl suitsutatud paprikapulbrit
1 liiter kanapuljongit
25 g võid


Prae kuumal pannil mõned minutid chorizot. Tõsta vorst kõrvale ja lisa vorstist välja praadinud rasva sisse tükeldatud kanaliha, maitsesta veidikese soola ja suitsutatud paprikaga ning prae u 5 min. Lisa tükeldatud sibul ning prae veel veidi. Tõsta kõrvale. Sulata sellelsamal pannil või, lisa riis ja prae riisi mõned minutid. Kalla juurde pool kanapuljongist. Keeda segades 10 minutit. Kalla pannile riisi juurde chorizo, kana, tükeldatud paprika, herned ning poolitatud kirsstomatid. Lisa osadena keemise ajal juurde ülejäänud puljong. Keeda kuni riis on valmis.

Kehva mälu ja laiskuse tõttu tegin veidi muudatusi- sibula asendasin karulauguga (sibul jäi ostmata). Rohelised herned kikerhernega (sama põhjus). Punane paprika suvikõrvitsaga (arva, mis põhjusel?) Ja kirsstomatite asemel lõikusin sisse suuri tomateid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar