Lehed

laupäev, 30. mai 2015

Saviahju pitsa

Ajasin saviahju kuumaks ja tegin pitsa.

Pitsapõhi

50 ml vett 
100 ml õli
150 g jahu
soola

Sega kõik kokku ja määri pannile laiali. Katteks ketšupit, sellele praetud hakkliha- sibula segu, praetud kukeseened ja riivitud juust. 
Saviahjus oli umbes 15 minutit.



Meie perele meeldib just selline pitsapõhi, mitte pärmiga.

Kartsin, et pitsa jääb titele veidi karmiks söömaajaks ja tegin ka suppi- Tikka Masala maitseaineseguga. Oi- oi- oli seal aga pipart!

Tikka Masala

1 pk Tikka Masala maitseainesegu
2 kanafileed
5 tomatit
5 šampinjoni (mul peotäis praetud kukeseeni)
1 pk kookospiima
400 ml vett

Prae fileetükid. Keeda vesi maitseainetega läbi, lisa kookospiim, kana, tomatitükid ja seened. Keeda veidi veel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar