Lehed

kolmapäev, 26. märts 2014

Jamie...

Hommikul oli postkastis järgmine Jamie ajakirja number- nr 9. Juba? Mulle tundub, et neid vaid paar tükki ilmunud :(

(Pardi)muna- frittata herneste ja ubadega.

150 g väikseid põldube
1 sl õli
6 talisibulat
1 roheline tšilli
300 g keedetud kartuleid
6 muna
1 kimp tilli
150 g külmutatud herneid
1 kimp ürt- allikkressi
70 g pehmet kitsejuustu

Kuumuta ahi. Keeda oad 2- 3 minutit või kuni pehmed. Nõruta. Kuumuta õli pannil ning prae sibul ja tšilli keskmisel kuumusel 2 minutit, kuni pehmed. Lisa kartuliviilusd ja kuumuta vaikselt veel 2 minutit. Klopi munad lahti, lisa till ja maitsesta. Lisa oad ja herned pannile, sega. Lisa klopitud munad ja küpseta keskmisel kuumusel kuni muna hakkab tahenema. Aseta pann ahju ja küpseta pealt kuldseks. Serveeri taldrikule kummutatult ja kressi ja juustuga.

Mugandasin enda jaoks retsepti- pardimune pole nii lihtne hankida- kasutasin kanamune; talisibula asemel mugulsibulat; praadisin toore kartuli viile; hernes oli konserv ja põldubade asemel samuti konserv- läätsedest; riivisin tavalist juustu enne ahju panekut peale.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar