Lehed

esmaspäev, 10. märts 2014

Liha ja riis

Kuigi liha ahjus küpsetamine võtab ikka tohutu aja, kui pere õhtul näljaselt hambaid laksutab, võtsin selle ette. Veidi mugandasin retsepti taas- põhjuseks ikka laiskus. Riis taas Jamie´lt!

Havaipärane sealiha.

800 g sealiha
1 purk ananassitükke
4 sl ketšupit
3 sibulat
soola, pipart

Tükeldasin liha ja sibula ning asetasin ahjupotti- alla liha, sibul, ketšup ja ananassikonserv. Ahju 200 kraadi juurde 1, 5 tunniks. (veidi peab kontrollima, et kuivale ei jääks!)


Riis paprika ja lillkapsaga.

2 sl õli
1 sibul
3 erivärvi paprikat
3 tassi lillkapsast
1/2 tl soola
pipart

Kuumuta õli suurel pannil. Prae sibulat 10 minutit, kuni on pruun. Lisa paprikatükid ja hauta veel 10 minutit. Lisa peenestatud lillkapsas, sool ja maitseained. Lisa riis ja veidi vett ning hauta pehmeks. 




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar