Lehed

laupäev, 13. september 2014

Reemus- Roomus kiidavad...

Sain poest odavalt kollaseid paprikaid ja tegin neid ahjupotis hakkliha täidisega. See on meie peres olnud vana retsept, mille algupära ei  mäleta keegi. 

Paprikad
hakkliha
muna
sibul
küüslauk
pipar, sool

Lõika paprikal jämedamast otsast jupp maha, puhasta välja seemned ja täida paprika hakklihaseguga. Sulge ava sabaosaga.
Seguks haki sibul, küüslauk ja sega kõik kokku. Aseta paprikad ahjupotti, lisa pool klaasi vett, hoia 220 kraadises ahjus tunnike. Lisa hapukoor ja lase korraks keema. 
Kõrvale keedukartulit või söö ilma millegita- nagu seda tegid Reemus ja Roomus, kui irvakil kaanega ahjupoti kojast leidsid. Isegi pilti ei saanud...

Käisime ka seenel. Taali unistas, et küll oleks tore, kui leiaks palju sirmikuid! Ja leidsimegi. Kasvasid täiesti heina peidetult. Ilusad pringid ja ilma ussideta. Praadisin neid muna- jahusegus.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar