Lihavorm Sitsiilia stiilis
300 g õhukeselt viilutatud kanafileed (vm liha)
1 dl oliivõli
4-5 kartulit
1 suur fenkol
1 sibul
2-3 tomatit või 300 ml tomatipastat/konservi
1 dl parmesani
soola, pipart
1 dl riivsaia
Nirista vormi põhja õli ja aseta sellele fileeviilud. Maitsesta. Lisa õhukeselt viilutatud kartul, fenkol ja sibul ning tomativiilud. Puista peale parmesani ja riivsaia. Korda neid kihte 3- 4 korda.Viimaseks kihiks kartul ja tomat. Pihusta peale õli. Lisa veidi vett. Pane 180 kraadisesse ahju fooliumi alla umbes 1 tunniks küpsema.
Mina lõpetasin juustu-riivsaia kihiga. See tuli eriti maitsev, sest fooliumi ei kasutanud.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar