Lehed

neljapäev, 6. september 2018

Maroko kana- juurvilja hautis

Raamatust "Minu köök" kana- juurviljahautis ja lisaks fitlapist Kana- tatrasalati modifikatsioon:

213 g kartulit, 213 g valmis
67 g broileri poolkoibi kondiga (koos nahaga), 50 g valmis
1/4 suurt sibulat
45 g hapukoort (rasva 20%), 1.8 spl
6 g oliiviõli, 2 tl
37 g marineeritud kurki, 5.3 viilu
1 tomat

Keeda kartul (või tatar- 49 g, valmis 147 g)
2 suurt sibulat 500 g kanakoiva kohta- ribasta ja aseta haudepoti põhja. Neile kanakoivad ja maitsesta (ingver, safran, sool, pipar) Hauta ahjus kaane all 30- 40 minutit. Siis kanakoivad veel eraldi 220 kraadisesse ahju 10- 15 minutit.
Tükelda tomat ja marineeritud kurk.
Sega tomat, kurk ja hapukoor kokku salatiks.
Maitsesta soola ja pipraga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar