Külaselts tegi koos profitroole. Meid meelitab toit alati. koolitajaks oli Harkust pärit Krista Ismael, kes võitis kunagi esimese hooaja "Eesti parimas pagaris". Tema FB lehel on töid näha ja saab ka tellida.
Kasutamiseks soovitas Veski Mati eriti head nisujahu, jämedaid pritsotsikuid, vanilje Tere kohupiima ja Otto toorjuustu. Kasutasime ka ClubGurmee beseesid.Keedutainas polegi keeruline. Ja sama sobib nii soolase, kui magusa täidisega.
Keedutainas (1802 kcal- 13 pontsakat)
3 dl vett
75 g võid
0,5 tl soola
0,5 sl suhkrut
3 dl jahu
3 muna
Aja vesu keema ja lisa või, sool, suhkur. Võta tulelt ja sega kohe hulka jahu. Sega ühtlaseks. Lisa ükshaaval munad. Mune nii palju, et oleks "päkapikumütsi" tipud. Pritsi kotiga pannile ja küpseta 210 kraadi juures 20 minutit.
Toorjuustu kreem
200 ml vahukoort
200 g suhkrut
vaniljet
1/2 sidruni mahl/oreo küpsise puru
Vahusta vahukoor ja suhkur ja sega kõik kokku.
Keedukreem
(tuleb suur kogus- 2 x tainast)
1 l piima
2,5 dl suhkrut
5 kuhjaga sl jahu
4 muna
75 g võid
Piim keema. Vahusta munad suhkruga, lisa vanilje ja jahule. Kalla piimasse ja lisa lõpuks kui juba paks või. Jahuta.
Singikreem
300 g sinki
200 g toorjuustu
meelepärast maitserohelist
Kõik blendriga segi.
Täidise jaoks suru küljelt lusikasabaga sisse auk või lõika pooleks suuremad. Täidist pritsi ümara otsikuga.
Veel PILTE
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar