Lehed

esmaspäev, 25. juuli 2016

Tomatisupp oliividega

Peale reisi polnud suhe toidutegemisega eriti atraktiivne. Seepärast otsisin lihtsamaid retsepte. Supp pärit Kööginurga 2013/02 veebruari numbrist.                  

Tomatisupp oliividega.

800 g konservtomateid
100 g väikesi  makarone
1 sibul
2 küüslauguküünt
4 sl kivideta oliive
1 l puljongit
2 sl õli
1 sl palsamiäädikat
1 tl suhkrut
soola, pipart

Koori ja haki sibul ja küüslauk.
kuumuta poti põhjas õli. Hauta sibulat 6 minutit, lisa küüslauk ja hauta veel 1 minut. Lisa äädikas ja suhkur ning kuumuta 2 minutit. Suru tomat kahvliga puruks ja kalla potti. Kalla puljong peale.Maitsesta. Aja keema. Püreesta supp saumiksriga ja aja uuesti keema.  Lisa makaronid ja viilutatud oliivid. Keeda veel 5 m inutit. Kaunista basiilikulehega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar