Lehed

teisipäev, 23. august 2016

Veider pikkpoiss

PEEDI JA FETAJUUSTUTÄIDISEGA PIKKPOISS

1 dl riivsaia
2 dl vett
1 sibul
1 küüslauguküüs
praadimiseks õli
500 g sea­ ja
veisehakkliha
1 muna
1 tl soola
0.5 tl musta pipart
1 tl pitsamaitseainet
(soolavaba!)
Täidis:
1 dl hakitud marineeritud
peeti
50 g fetajuustu


Sega riivsai 2 dl veega ja jäta hetkeks paisuma. Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta pannil veidi õli ja prae sibul ja küüslauk läbipaistvaks. Sega kõik ained ühtlaseks tainaks. Vormi poolest hakkmassist pätsike, tee sellesse süvend. Lao süvendisse marineeritud peet, pudista peale feta. Tõsta peale ülejäänud hakkmass. Mätsi küljed ja otsad korralikult kinni, et täidis küpsemise ajal välja ei voolaks. Tõsta hakklihapäts küpsetuspaberiga vooderdatud vormi või
ahjuplaadile. Küpseta 200­kraadises ahjus 45­60 minutit.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar