Lehed

kolmapäev, 12. juuli 2017

Hiina kapsas

HIINA KAPSA HAUTIS HAKKLIHAGA

250 g taist veisehakkliha

1-2 sibulat (200 g)

3 porgandit (200 g)

1 dl pudruriisi

2 sl köögiviljapuljongikontsentraati (nn fondi)

0.5 tl musta pipart

1 kg hiina kapsast

3 dl vett

2 sl siirupit

1 tl kuivatatud punet

soola vajadusel

Serveerimiseks:
pohlamoosi või -püreed

Prae hakkliha paksupõhjalises potis läbi. Lisa hakitud sibul ja viilutatud porgandid. Kuumuta paar minutit,

Lisa pudruriis ja prae veel paar minutit. Maitsesta köögiviljapuljongikontsentraadi ja pipraga. 

Lõika kapsas ribadeks, lisa potti. Lisa vesi ja hauta kaanega potis umbes 30 minutit, aeg-ajalt segades.

Maitsesta lõpus siirupi, pune ja vajadusel soolaga. 

Serveeri pohlapüree või -moosiga.

Retsept on soomlaste Pirkka.fi lehelt (Kiinankaalipata).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar