HIINA KAPSA HAUTIS HAKKLIHAGA
1-2 sibulat (200 g)
3 porgandit (200 g)
1 dl pudruriisi
2 sl köögiviljapuljongikontsentraati (nn fondi)
0.5 tl musta pipart
1 kg hiina kapsast
3 dl vett
2 sl siirupit
1 tl kuivatatud punet
soola vajadusel
Serveerimiseks:
pohlamoosi või -püreed
Prae hakkliha paksupõhjalises potis läbi. Lisa hakitud sibul ja viilutatud porgandid. Kuumuta paar minutit,
Lisa pudruriis ja prae veel paar minutit. Maitsesta köögiviljapuljongikontsentraadi ja pipraga.
Lõika kapsas ribadeks, lisa potti. Lisa vesi ja hauta kaanega potis umbes 30 minutit, aeg-ajalt segades.
Maitsesta lõpus siirupi, pune ja vajadusel soolaga.
Serveeri pohlapüree või -moosiga.
Retsept on soomlaste Pirkka.fi lehelt (Kiinankaalipata).
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar