Kurgisalat
2 kg kurke
2 suuremat sibulat
1 terve kange Eestimaine küüslaugupea
tillinarmaid
2 sl soola
2 sl suhkrut
3 sl 30%-list äädikat
1 tl kanget sinepit
2 suuremat sibulat
1 terve kange Eestimaine küüslaugupea
tillinarmaid
2 sl soola
2 sl suhkrut
3 sl 30%-list äädikat
1 tl kanget sinepit
jahvatatud musta pipart
Kui ma varem olen kurgid sel eesmärgil ära koorinud, et mahl paremini välja tuleks, siis seekord jätsin nad koorimata ja ka nii tuli väga hea.
Viiluta kurgid meelepärase paksusega viiludeks, viiluta sibulad, purusta küüslaugud, lisa kõik maitseained, sega läbi ja jäta suurde kaussi või potti kuni 24 tunniks seisma. Aeg-ajalt käi segamas ja maitsmas ja kui tundub, et salati võiks mõneks ajaks tallele panna, siis pane see steriliseeritud purkidesse. Kaaneta ja jäta külmkappi. Säilib kenasti kuni aastavahetuseni, kui enne otsa ei saa ...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar