Pavlova (369 kcal)
Vahukoor (rasva 35%) 40 g
Kohupiimakreem, maitsestamata (rasva 3%) 100 g
Viinamarjad 100 g
Banaan, kooreta 40 g
Munavalge 90 g/ 2 tk
Stevia (suhkruasendaja, valikuline)
Äädikas 1 sl
tärklis 1 sl
Vahusta näputäie soolaga munavalge tugevaks vahuks. Lisa stevia ja 1 sl äädikat ja 1 sl tärklist.
Soenda ahi 160 kraadile ja aseta munavalgevaht ahju 110 kraadile 1- 1,5 tundi. Lase ahjus jahtuda.
Vahusta vahukoor ja kohupiim steviaga. Lisa vaniljet. Kaunista munavalged marjade ja kreemiga.
Kõrvitsa- juustukook
40g (4 spl) jahu, täisteraspeltajahu
15g (3 tl) või (rasva 82%)
75g (3 spl) kodujuust (rasva 4-5%) (nt tere)
30g (0.5 tk) muna (m suurus)
100g (2 peotäit) kõrvits
Maitseained:stevia (suhkruasendaja, valikuline)küpsetuspulber
Rösti kõrvitsaviile 175 c 40- 50 min. Jahuta, püreesta.Põhjaks: vahusta munakollane suhkruga, lisa sulatatud või. Sega jahu küpsetuspulbriga ja sega taignaks. Vooderda vorm küpsetuspaberiga. Tõsta külma.Täidiseks: vahusta munad suhkruga, Lisa kõrvits ja kodujuust.Kalla põhjale ja küpseta 160 C ahjus 1 tund, kuni on pruun. Jäta jahtuma.Parim järgmisel päeval.
Rösti kõrvitsaviile 175 c 40- 50 min. Jahuta, püreesta.Põhjaks: vahusta munakollane suhkruga, lisa sulatatud või. Sega jahu küpsetuspulbriga ja sega taignaks. Vooderda vorm küpsetuspaberiga. Tõsta külma.Täidiseks: vahusta munad suhkruga, Lisa kõrvits ja kodujuust.Kalla põhjale ja küpseta 160 C ahjus 1 tund, kuni on pruun. Jäta jahtuma.Parim järgmisel päeval.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar