Porgandi- vorstipirukas.
(Naistelehe Nipiraamat nr 70, detsember 2013)Tainas:
100 g võid
2, 5 dl jahu
1 muna
0,5 tl soola
Täidis:
2 porgandit
3 dl hapukoort
100 g juustu
0,5 tl basiilikut
0,5 tl soola
300 g singikuubikuid
Sega kõik ained taignaks ja aseta vormi põhja. Võib 200 kraadises ahjus 10 minutit eelküpsetada, kui on soov krõbedama pirukapõhja järgi.
Riivi porgand ja juust. Lisa teised ained ja kata pirukapõhi. Küpseta 30- 40 minutit.
Oli hea suutäis- porgandit küll tunda polnud. Aga miks on ta nimi porgandi- vorstipirukas, kui sees on sink?...
Magusamaks tegi mu leivamasin juubelikeeksi. Peaaegu nagu nõukaajal.
Juubelikeeks.
200 g õli2 muna
400 g jahu
vaniljet
1 tl küpsetuspulbrit
200 g suhkrut
soola
rosinaid
Kõik leivaküpsetusmasinasse ja programm oli 7. Retsept pärit kuskilt netiavarustest vene keelsetelt lehtedelt.
Külmutuses oli juba mitu aega pakk keefiri. Taali uuris, miks ta siin seisab- ja lubasingi pannkooke. Pühapäeval oleks nad peaaegu meelest läinud, aga ei lastud lubadust unustada. taigna segasin kokku umbes- täpselt.
Paksud pannkoogid.
1 l keefirijahu et oleks paks tainas
suhkurt
soola
rosinaid
Kõik ained kokku ja küpsetama!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar