Internet on imeline! Ha Noi reisist jäi meelde kana- maisi soe kisell- supp. Veidi guugeldamist ja voila!- siin ta oligi! Ja polegi Viet Nami rahvuslik roog, vaid pärit Hiinast.
Aldis hakkas juba eelmisel õhtul virisema, et tema ei armasta ka magusat kiselli, tema peab siis endale ise süüa ostma jne... Aga kui supp valmis sai, sõi mitu taldrikut ja kommenteeris, et tema ettekujutus oli veidi teisem.
Aldis hakkas juba eelmisel õhtul virisema, et tema ei armasta ka magusat kiselli, tema peab siis endale ise süüa ostma jne... Aga kui supp valmis sai, sõi mitu taldrikut ja kommenteeris, et tema ettekujutus oli veidi teisem.
Kanasupp maisiga
2,5 l
kanapuljongit
2 kanakintsu
2 purki maisi
2 muna
2 küüslauguküünt, peeneks hakitud
2 spl sojakastet
2 spl kalakastet
2 tl maisitärklist segatud 2 spl veega
(1 tl seesamiõli)
näpuotsatäis ingverit, peeneks hakitud
värsket tilli ja peterselli
soola ja valget pipart
2 kanakintsu
2 purki maisi
2 muna
2 küüslauguküünt, peeneks hakitud
2 spl sojakastet
2 spl kalakastet
2 tl maisitärklist segatud 2 spl veega
(1 tl seesamiõli)
näpuotsatäis ingverit, peeneks hakitud
värsket tilli ja peterselli
soola ja valget pipart
Keeda kaks kanakintsu peterselli ja tilliga,
kuni liha on pehme. Lase lihal jahtuda, siis rebi see kahvli ja noa abil
õhukesteks ribadeks. Kasuta vedelikku puljongina. Lisa mais, küüslauk, ingver jm maitseained. Keeda keskmisel kuumusel umbes 10 minutit.
Lisa supile ettevaatlikult
maisitärklise segu. Kui soovid paksemat puljongit, siis lisa veelgi rohkem
maisitärklist.
Klopi munad väikses kaussi kergelt
läbi ja nõrista kahvli või söögipulkade vahelt keevasse suppi. Keeda paar
minutit, siis võta pott tulelt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar