Lintnuudlid kabatšoki ja puravikega.
(Kööginurk 2014/8 august)
300 g kukeseeni (puravikke)
4 pisikest suvikõrvitsat
500 g tomatit
1 küüslauguküüs
väike kimp peterselli
4 sl parmesaani
4 sl õli
2-3 piparmündilehte
pipart, soola
Prae seened ja suvikõrvitsaviilud 6- 8 minutit. Ehmata tomateid keevas vees ja koori. Eemalda seemned ja tükelda viljaliha peeneks (Mina seda ei teinud- tahtsin mahlasemat tulemust). Puhasta- peenest küüslauk. Haki maitseroheline. Prae minuti küüslauku ja poolt maitserohelist, lisa tomatid. Hauta 15 minutit tasasel tulel. Maitsesta. Lisa seened ja suvikõrvits ja hauta veel 10 minutit. Lõpuks lisa teine pool maitserohelist. Keeda samal ajal makaronid 3 l vees pehmeks. Lisa nad kastmele. Riputa üle juustuga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar