Lehed

laupäev, 2. august 2014

Rohkem suve

Selle toidu pilt on küll kole kui öö, kuid maitse oli igati hea.

Lintnuudlid kabatšoki ja puravikega.

(Kööginurk 2014/8 august)

350 g laiu lintnuudleid (tegin spiraalidest)
300 g kukeseeni (puravikke)
4 pisikest suvikõrvitsat
500 g tomatit
1 küüslauguküüs
väike kimp  peterselli
4 sl parmesaani
4 sl õli
2-3 piparmündilehte
pipart, soola

Prae seened ja suvikõrvitsaviilud 6- 8 minutit. Ehmata tomateid keevas vees ja koori. Eemalda seemned ja tükelda viljaliha peeneks (Mina seda ei teinud- tahtsin mahlasemat tulemust). Puhasta- peenest küüslauk. Haki maitseroheline. Prae minuti küüslauku ja poolt maitserohelist, lisa tomatid. Hauta 15 minutit tasasel tulel. Maitsesta. Lisa seened ja suvikõrvits ja hauta veel 10 minutit. Lõpuks lisa teine pool maitserohelist.  Keeda samal ajal makaronid 3 l vees pehmeks. Lisa nad kastmele. Riputa üle juustuga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar