Vinge hõbeheik
2 pakki külmutatud hõbeheiki
1 kuhjaga tl jahvatatud koriandrit
õli
2 küüslauguküünt
soola
pipart
(rosmariini)
Tõsta kala küpsetuspaberile ja tee iga kala mõlemale küljele 2 cm vahedega luuni ulatuvad sisselõiked. Hõõru kalad kokku soola, pipra ja koriandriga ja tõsta suurele pannile õli sisse küpsema.Prae mõlemalt poolt kuldseks. Nopi kalale rosmariinilehed ja purusta läbi pressi küüslauk.
Kaste kalale
2 tl konserveeritud riivitud mädarõigast
1 tl inglise sinepit
1/2 sidruni mahla
4 sl maitsestamata jogurtit
Sega kõik. Võib jääda triibuliseks. Pool sidrunit on liig- mis liig. Ja jogurtit peaks kah rohkem olema.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar