Kalavorm karri-ananassikastmega
·
Kalavorm:
o
400 g puhastatud kalafileed
o
1 tk suurt sibulat
o
1,5 dl crème fraîche
o
0,75 dl riivsaia
o
50 g sulatatud võid
o
2 tk muna
o
sidrunit (1 sl mahla)
o
0,75 tl soola
o
valget pipart
·
Karri-ananassikaste:
o
50 g võid
o
1 sl karripulbrit
o
1 tk väikest sibulat
o
1 dl nisujahu
o
3 - 4 dl piima
o
1 dl purustatud konservitud
ananassi
o
1 tl suhkrut
o
1 tl soola
o
1 tk väike küüs küüslauku
o
2 dl crème fraîche
Valmista
kalavorm. Peenesta kalafileed ja sibul köögikombainis või hakkmasinaga.
Sega creme fraiche ja riivsai, lase veidi paisuda. Sega kõik ained omavahel,
viimasena lisa vahustatud munavalged.
Tõsta segu võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud ahjuvormi.
Küpseta 175-kraadises ahjus 75 minutit.
Kummuta valmis kalavorm taldrikule ja serveeri keedetud spargelkapsa ja
karri-ananassikastmega.
Valmista
kaste:
Peenesta sibul. Kuumuta pannil või, lisa karri ja sibul. Hauta sibul pehmeks.
Sega juurde jahu ja piim. Keeda kastet paar minutit.
Lisa seejärel ananassikonserv, maitseained ja koor.
Kuumuta kaste läbi ja serveeri kalavormi juurde.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar