Soolane banoffee tranche.
150 g digestive küpsiseid
200 g võid
125 g pehmet pruuni suhkrut
397 g purk kondenspiima
meresoolahelbeid
4 küpset banaani
300 ml 35 % koort
šokolaadi kaunistamiseks
Purusta küpsised ja sulata 75 g võid ning sega küpsisepuruga. Vajuta mass koogivormi põhja nii, et tekivad servad. Pane vorm külma tahenema.
Karamelli jaoks sulata suhkur ülejäänud võiga ja lisa piim. Keeda segades, kuni veidi tumeneb. Lisa sool. Lase jahtuda. Määri täidis küpsistele. Lase seista vähemalt tunni külmas.
Enne serveerimist kata tükeldatud banaaniga ja vahukoorega. Kaunista šokolaadiga.
Mina püüdsin kergemalt hakkama saada ja ostsin poest karamellkondenspiima. Nii et keetmise etapp jäi vahele.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar