Lehed

reede, 2. september 2016

Kanakintsud mee- ja sojamarinaadis


700 g kanakintsusid (nahaga)
3 sl sojakastet
3 sl vedelamat mett
2 küüslauguküünt, hakituna
1 laimi mahl
2 sl seesamiõli
1 tl sriracha vm tšillikastet
1 sl maisitärklist
Õli praadimiseks
Soola ja pipart
Serveerimiseks seesamiseemneid



Valmista marinaad. Selleks sega omavahel sojakaste, mesi, küüslauk, laimimahl, tšillikaste, seesamiõli ja tärklis. Maitsesta kana soola ja pipraga ning prae pannil õli sees mõlemalt poolt kuldseks. Tõsta kanakintsud ahjunõusse ja kalla peale marinaad. Aseta 180 kraadini kuumutatud ahju küpsema ca 25-30 minutiks. Tõsta siis kuumus 220 kraadini või lülita sisse ahju grillrežiim. Piserda kanakintsud
ahjupannil oleva marinaadiga pealt üle ning pruunista kanakintsusid mõned minutid. Serveerides puista peale seesamiseemneid.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar