Lehed

esmaspäev, 9. jaanuar 2017

Tütre soov

Mida sa süüa tahaksid viimasel õhtul? Üllatav oli vastus- hiinapärast kanasuppi tšilliga.

Hiinapärane kanasupp

250 g kanafilee
200 g porgand
1 tk harilik sibul
1 küünt küüslauk
1 l kanapuljong
150 g külmutatud või värsked herned
sool
must pipar
50 g munanuudlid
petersell
karri

MARINAAD
0.5 tk sidruni mahl
1 tk punane tšillipipar
1 tk roheline tšillipipar
1 küünt küüslauk
4 sl õli

Sega kokku marinaad, pane kanafileed sinna mõneks tunniks kuni terveks ööks. Puhasta ja koori porgandid, lõika viiludeks. Haki sibul ja küüslauk. Võta kanafileed marinaadist, kuivata, lõika viiludeks ja pruunista õlis. Lisa tükeldatud porgandid, sibul ja küüslauk. Lase kanapuljong keema. Lisa kanafilee, porgandid, sibul, küüslauk ja maitseained. Kõige lõpuks pane supi sisse nuudlid ja külmutatud herned. Keeda 10 minutit. Serveeri hakitud peterselliga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar