Ostsin lillkapsa juba laupäeval. Aga tegemiseni jõudsin alles teisipäeval. Tegelikult tegemist brokoliretseptiga ja vormiroogade netilehega, aga miks mitte teha lillkapsaga? Nad ju nagu vennad.
Lillkapsa- juustuvorm
lillkapsas
200 g juustu
võid
Tükeldasin kapsa ja panin ahjuvormi. Katsin sulavõi ja riivjuustuga. Ahjus 200 kraadi juures umbes 40 minutit. Ja soola ei olnud tõesti vaja.
Juurde praadisin verikäkki- jõulud tuleb vaikselt sisse harjutada.
Kuna viimasel hetkel selgus, et kartulit on majas vaid 2, siis planeerisin ümber- tatrapudru ja soust.
***
Avastasin endal fetišši haiglate vastu- kui mõni sugulane haiglas- peab teda kindlasti ka vaatama minema. Sattusin õhtusöögi ajaks. Menüüs banaan, tee, keefir, riisileib (näeb välja nagu penoplast ja maitseb samuti- M.R) Ja imeline kartulipudru vorstikastmega, mida oleks pidanud sööma kahvliga- aga tekstuur oli selline rohkem kõrrega luristamiseks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar