Kartulisalat grillitud vorstikestega
250 g grillvorste või suitsuvorsti
300 g rohelisi ube
1 kg kartulit
1 kimp rediseid
Küüslaugukastmeks:
1 terve küüslauk
1 dl oliivõli
1 sidruni mahl
2 sl täisterasinepit
soola- pipart
Tükelda vorstid (võtsin kapist igasugu vorste- viinerit, suitsuvorsti, keeduvorsti) ja prae pannil. Keeda ube soolaga maitsestatud vees 3- 4 minutit. Keeda kartulid pehmeks, koori ja tükelda jämedamalt. Viiluta redised.
Küpseta küüslauku 180- kraadises ahjus 15 minutit. Pigista küüslaugust sisu välja ning klopi saumiksriga kõik kastmeained segi. Sega kastmesse kõik ained. (Jääb veidi soe) Lisasin tilli.
Võib kastmeks segada 1dl majoneesi, 3 küüslauguküünt, 1 sl sinepit ja 1 sidruni koor ja mahl.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar