Lehed

laupäev, 2. november 2013

Hapukapsas

Uus Kööginurk (2013/11) oli koju tulnud. Taas sisaldades mitmeid huvitavaid retsepte. Katsetasin siis sellist-

Toekas liha- köögiviljahautis.

750 g rasvasemat sealiha
500 g hapukapsast
5 kartulit
1 magus paprika
1 sibul
75 g suitsusinki
60 ml tomatipastat
50 g searasva
5 küüslauguküünt
köömneid, tüümiani
5 sl hapukoort
1/2 tl tšillipipart

Tükelda sealiha kuubikuteks. Pruunista ja maitsesta soola ja pipraga. Hauta sibul, maitsesta tšilliga, vala peale tomatipasta ja 1 l vett. Lase keema. Lisa hapukapsas ja keeda pool tundi. Tõsta lihatükid kapsale. Lisa küüslauk ja eelnevalt hautatud paprika. Maitsesta ja lisa kartulitükid. Hauta kaane all pehmeks. Lisa lõpuks praetud sink ja koor.

Meie neljajalgne pesumasin Tommylee otsustas, et kaste on selle toidu parim osa ja lasi keelel käia.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar