Minestrone supp.
2 kanakoiba | ||
1 sibul | ||
1 porgand | ||
200 g peakapsast | ||
2 l vett | ||
(1 lihapuljongikuubik) | ||
tükk porrut | ||
1 dl herneid (või 2 dl tükeldatud aedoakaunu) | ||
1/2 dl makarone | ||
4 küüslauguküünt | ||
2 sl tomatipüreed (ketšupit) pipart, soola maitserohelist Lõika suitsupekk tükkideks. Koori sibul ja kaabi porgand. Lõika kõik aedviljad peenteks ribadeks. Kuumuta pekk ja kanakoivad potis. Lisa sibul, porgand ja kapsas ning pruunista need kergelt. Pane juurde vesi, lihapuljongikuubik, porrutükid, herned ning makaronid. Lase supil tasakesi keeda 30 minutit, tükelda keenud kanaliha ja maitsesta keev supp purustatud küüslauguküüne, tomatipüree, musta pipra ja maitseürtidega. Vajaduse korral lisa vett. |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar