Juustusoust.
300 ml piima1 väike sibul
1 loorberileht
15 g õli
15 g jahu
100 g juustu
20 g parmesani
soola ja pipart
muskaatpähklit
Keedupotti lisada sibul, loorberileht, piim ja lase keema. Kata ja lase tõmbuda 20 minuti jooksul.
Kuumuta pannil õli, lisa jahu ja prae kuni kergelt kuldne. Vala piima sisse ja sega miksriga, kuni paks. Lisa sool, pipart, muskaatpähklit ja riivitud juustu. Küpseta madalal kuumusel 5 minutit.
Jamie küpsetatud seakoot.
3- 4 seakooti- leotada öö külmas veeklementiin
Marinaad:
3 küüslauguküünt
3 teravat paprikat tükeldatult
3 punane šalottsibul, kooritud ja kuubikuteks 3 oksa värsket tüümiani
3 värsket loorberilehte
3 tk nelki
3 tl meresoola
3 tl vürtsi
3 tl vedelat mett
3 spl kuldset rummi
3 spl punase veini äädikat
Kuumuta ahi 180 ° C/350 ° F / gaas 4 .
Sega marinaad ühtlaseks ja hõõru sellega koote. Pane need ~ 25 x 30 cm vormi ja kata fooliumiga (jätsin tegemata ja kamar tõmbas kõvaks) Küpseta ahjus umbes 3 1/2 tundi, kuni liha tuleb luudelt lahti. Keera küpsetamise ajal 2- 3 korda ja kasta marinaadiga.
Kui valmis, eemalda kondid ja kasta klementiinimahlaga. Säilib külmikus paar nädalat.
Arvan, et parema tulemuse annaks hautamine malmpotis. Nii et tuleb proovida.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar