Pitsa.
1 pk paksu põhjaga pitsapulbrit1 tomat
1 sibul
200 g suitsusinki
6 juppi sardelli
150 g pehmet juustu (Feta- laadset)
oliive
šampinjone
kotlettide ja lihapallide jääke
150 g riivjuustu
Kaste:
4 küüslauguküünt
100 ml pakk tomatipastat
2 tomatit
basiilikut
pipart
soola
suhkrut
Esmalt segasin pitsapõhja nii nagu pakil õpetati ja panin 10 minutiks kerkima. Keetsin valmis kastme- kõik koostisosad kokku ja samuti 10- 15 minutit, kuni paksenes.
Panin sibula ja seened praadima. Patsutasin taigna pannile ja katsin kastmega. Sellele jagasin ühtlaselt kõik mis kapist leidsin ja eelnevalt ära tükeldasin ja pannil praetud segu. Vahele puistasin pehmet juustu. Kõik katsin riivjuustuga. Täidise osa tuli ikka väga kõrge.
Ahjus umbes 30 minutit 180 kraadi käes.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar