Laisk inimene ostab poest lõhe. Fileerib ta kodus ära ja paneb pool soola ja pipraga külmkappi, et järgmisel päeval manustada. Teise poole aga ahjuvormi. Lisab kergelt soola ja kõige peale tundmatut päritolu sidrunikastet kalale, mis juba pikalt külmkapis on oma aega oodanud.
Kuna endalgi hakkas imelik, siis tegin kõrvale ka sügisel "Sööme ära" koolitusel saadud retsepti järgi sooja redisesalatit.
Soe redisesalat
3 küüslauguküünt
1/4 tšillit
0,5 kg rediseid
või (veidi õli juurde, et ei kõrbeks)
1/2 laimimahl
soola
veini veidike
Prae küüslauk, tšilli ja redised võiga krõmpsuks. Vala peale laimimahl ja veinisorts. Serveeri rukola padjal.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar