Lehed

laupäev, 5. november 2016

Sidruni- ja estragonimaitseline kanapraad

Retsept pärit Kööginurga Linnupraadide eriväljaandest 6/2016.

Sidruni- ja estragonimaitseline kanapraad

4 kanakoiba
1 suur sidrun
4 sl hakitud estragoni
200 ml valget veini
200 ml kanapuljongit
4 väikest sibulat
4 kartulit
2 paprikat
1 küüslauk
õli
pipart ja soola

Jaga küüslauk küünteks ja ära koori. koori sibulad ja tee veeranditeks. Lõika sidrun ratasteks ja paprika ribadeks. Pane koivad ahjuvormi ja jaga küüslauk, sibul ja sidrun peale. Puista üle estragoniga. Vala vein ja puljong peale, aseta kõik köögiviljad vormi. Maitsesta ohtra soola ja pipraga. Aseta vormile kaas ja küpseta ahjus 30 min 220 kraadi juures. Võta kaas ära ja küpseta veel 25- 30 minutit. Lase 5-10 minuit jahtuda enne söömist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar