Lehed

neljapäev, 10. november 2016

Uutmoodi Itaalia ehk spagettikook

Tütar lükkas selle retsepti mulle nagu muuseas ette. Kui samal õhtul olid mul juba teised plaanid, siis torkas, kas ma ei saa vihjest aru? eks siis ikka pidin. Maitsev tuli.

Uutmoodi Itaalia ehk spagettikook

spagette
võid
küüslauku
riivsaia
parmesani juustu
sibulat
veise hakkliha
tomatipüreed
tomati pastat
meresoola
musta pipart
basiilikut
riccottat
muna
oreganot
mozzarellat

Purusta spagettid ja keeda pehmeks. Seda kokku Parmesani juustu, küüslaugu, riivsaia ja võiga. Pane ahjuvormi põhja ning küpseta. 
Prae läbi sibul ja hakkliha, maitsesta. Lisa tomatitooted ning hauta kaste valmis. Maitsesta ja lisa hakitud basiilik.
Sega kolmandas kausis kokku ricotta, oregano ja muna.
Tõsta ricottasegu ahjuvormi pastale, lisa kogu lihakaste ning kata kõik ohtra mozzarellaga.
Valmista ahjus.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar