Lehed

pühapäev, 6. november 2016

Veel kana

Retsept pärit Kööginurga Linnupraadide eriväljaandest 6/2016. Pere küll vingus, et taas kana, aga retseptivihik tundus ahvatlevam.

Kanakoivad oliivide ja paprikaga.

4 kanakoiba
500 ml tärkliseta tomatikastet
200 ml vett
50 g oliive
2 punast paprikat
2 küüslauguküünt
1 sibul
1 sl õli
peterselli

Vala pannile õli ja pruunista selles kanakoibi igast küljest u 5 minutit. Tõsta taldrikule.
Koori sibul ja viiluta ratasteks. Ribasta paprika. Hauta sibul ja paprika samal pannil 4 minutit. Lisa hakitud küüslauk ja hauta veel 1 minut. Vala hautisele tomatikaste ja 200 ml vett.  Pane kanakoivad pannile tagasi ja lisa olivid. Kata kaanega ja hauta 30 minutit. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar