Kartulipitsa
(Ajakirjast Meie köök, kevad 2017/nr 1)
Põhi (jube paks- saaks 3 õhukest pitsat)
500 g jahu
300 ml sooja piima või vett
5- 15 g pärmi
1 tl soola
1 tl suhkrut
3 sl õli
Täidis:
4 suuremat kartulit- õhukesed viilud
2 keskmist sibulat- õhukesed viilud
rosmariini või punet
õli
soola, pipart
Valmista pärmitaigen. Lase kerkida 2 x suurusest. Jaga 2 võrdseks osaks ja rulli plaadile. Määri õliga ja kata täidisega. Küpseta 220- 250 kraadises ahjus 25- 30 minutit, kuni on kuldne.
500 g jahu
300 ml sooja piima või vett
5- 15 g pärmi
1 tl soola
1 tl suhkrut
3 sl õli
Täidis:
4 suuremat kartulit- õhukesed viilud
2 keskmist sibulat- õhukesed viilud
rosmariini või punet
õli
soola, pipart
Valmista pärmitaigen. Lase kerkida 2 x suurusest. Jaga 2 võrdseks osaks ja rulli plaadile. Määri õliga ja kata täidisega. Küpseta 220- 250 kraadises ahjus 25- 30 minutit, kuni on kuldne.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar