Lehed

kolmapäev, 26. aprill 2017

Laiskvorsti kapsarullid

Laiskvorsti kapsarullid

("Teeme koos" Kööginurk, 2017/02)

400 g hakkliha
80 g riisi
800 g kapsast
150 g šampinjone vm
sibul
porgand
100 ml rõõska koort või hapukoort
3 sl õli
60 g juustu
1 tl köömneid
pipart, soola

Keeda riis pehmeks. Hauta pannil kapsas ja porganditükid koos sl õliga. Maitsesta ja lisa lonkshaaval vett. Hauta pehmeks. Kuumuta pannil veel õli ja prae hakkliha pruuniks. Hauta sibul ja seened, lisa hakklihale ja hauta veel 5- 6 min. Maitsesta. Sega hakkliha riisiga. Määri ahjuvorm õliga ja aseta sinna 1/2 kapsast. Sellele hakklihasegu, seened ja sibul. kata kapsaga. Vala vorm koore- munaseguga üle ja puista sellele riivjuust. Küpseta ahjus 190 kraadi juures kuni pealt kuldne. (15- 20 minutit)

Mina muidugi unustasin riisi segamata ja pakkusin seda vormiroa kõrvale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar