Lehed

pühapäev, 22. oktoober 2017

Tiramisu

Kunagi tegin tiramisut ja pingutasin likööriga üle. Nüüd püüdsin tagasihoidlikum olla. Küpsised pärit meie suviselt Soome tripilt.

Tiramisu

200 g Savoiard´i küpsiseid

Niisutamiseks: 
1,5 dl kanget kohvi
1 sl Amaretto likööri (sobib ka brändi)

Kreem:
400 g Farmi köögi toorjuustu
1 dl tuhksuhkrut
1 tl vanillisuhkrut
3 munakollast
2 dl Farmi vahukoort

Peale:
naturaalset kakaopulbrit

Kreemi valmistamiseks sega omavahel toorjuust,suhkrud ja munakollased. Vahusta koor ja sega õrnalt ülejäänud segu hulka. Kasta korraks küpsised kohvi-likööri segusse ja laota kaussi põhjaks esimene kiht. Määri peale pool kreemist. Tee nii veel üks kiht. Seejärel lase külmkapis maitsestuda üleöö. Vahetult enne serveerimist, puista koogile peale kakaopulber.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar