Lehed

laupäev, 14. oktoober 2017

Veiseliha pada


Leivapurune veisepraad

(Kööginurk oktoober 10/2017)
1 kg taist veiseliha
100 g seapekki
2 viilu rukkileiba
1 porgand
3 sibulat
1 väike juurseller
2 sl õli
2 sl jahu
3 sl hapukoort
1/2 tl köömneid
pipart
soola

Tükelda liha ja paneeri jahus. Prae pannil õliga pruuniks. Sega. 7- 8 minutit. Haki seller, porgand ja sibul. Sega köögiviljad lihaga ja maitsesta. Lõika leib kuubikuteks. Kata ahjuvormi põhi pekikuubikutega, lisa köögivilja- liha segu ja kata leivakuubikutega. Vala peale keev vesi, et oleks kaetud. Tõsta 170 kraadisesse ahju ja küpseta 2 tundi. 30 min enne lõppu lisa hapukoor.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar