·
Porgandibiskviit:
o 2 tl vanillisuhkrut
·
Laimi-toorjuustukreem:
o 300 g paksemat hapukoort
o 2 tl vanillisuhkrut
Valmistamine:
Porgandibiskviidid:
Koori porgandid ja riivi peene riiviga. Vahusta munad
suhkru ja soolaga kohevaks vahuks.
Sega jahu,
küpsetuspulber ja vanillisuhkur omavahel.
Sega esmalt
õli, siis porgandid ja seejärel kuivainesegu munavahu hulka.
Kalla pool
tainast küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes
10 minutit, siis lase täielikult jahtuda. Küpseta ka teine porgandibiskviit
samal moel.
Laimi-toorjuustuglasuur:
sega toorjuust, hapukoor, suhkur, vanillisuhkur ja
laimikoor ning -mahl omavahel ühtlaseks (kõige lihtsam on seda teha
elektrimiksriga).
Tordi
kokkupanek: lõika mõlemad porgandibiskviidid kaheks ühesuuruseks
ristkülikuks. Tõsta üks biskviit tordialusele, määri peale veerand
toorjuustukreemist. Jätka, kuni saad neljakihilise tordi (pealmiseks kihiks on
toorjuustukreem).
Puista peale
hakitud pistaatsiapähkleid või mõned sidrunmelissilehed.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar