Lehed

neljapäev, 22. august 2013

Romanoffi kartulid

Kuna ikka veel alles täidetud paprikat, siis vajadus sinna kõrvale midagi hammustada. FBst leitud kiire ja maitsev vormiroog

Romanoffi kartulid


1 kg friikartuleid või kooritud ja jämedalt riivitud (peeneks hakitud) kartuleid
1 peeneks hakitud sibul
300 g riivitud  juustu
1,5 tassi hapukoort
meresoola ja värskelt jahvatatud musta pipart maitse järgi



Suures kausis sega kartul, sibul, 1/4 juustu , soola ja värskelt jahvatatud musta pipart. Lisa hapukoor ja sega õrnalt. Ahjuvorm (üks suur või 4–6 väike) määrida õliga. Kartulisegu vormi ja  tasandada. Puista peale ülejäänud juust ning küpseta ahjus 180 kraadi juures 25-30 minutit kuldpruuniks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar