Lehed

kolmapäev, 16. oktoober 2013

Viinerikaste ja Baba ganoush

Viinerikaste


 veidi teisem, kui harjunud. Raamatust "101 argirooga 2"
 
















300 g viinereid 
1 sibul
3 sl jahu
õli
sinepit
sealiha maitseainet
piima või hapukoort
 
 
Praadisin sibula ja viinerid, küpsetasin läbi jahu ja hapukoore peale. Maitsestasin.
 
Selline tihkem kaste makaronidele.







Baba ganoush

2 baklažaani
sidrunimahl
3 sl tahhiinipastat (asendasin pähklivõiga)
3-5 küüslauguküünt
koriandrit

Küpsetasin baklažaanid juba laupäeval saviahjus. Ikka päris kaua.Pidanuksin nad kohe ära koorima, kuid polnud aega. Niisiis koorisin alles eile. Segasin kõik kokku ja lasin saumiksriga püreeks.  Omapärane...
Aldis nägi mu nägu ja keeldus üldse söömast. Aga tegelikult sarnaneb pasteedile, kuhu pole liha pandud.
 
Tegelikult oli päris naljakas küsida Comarketi müüjatelt, kas neil tahhiinipastat on? Nad liikusid enesekindlalt makaroni riiuli ette.





 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar