Lehed

reede, 24. aprill 2015

Juustu- liha pikkpoiss

Väga lihtne ja kiirelt valmiv. Samas ka liiga hea, sest sai kiirelt otsa.

Juustu- liha pikkpoiss

Tainas:
200 g kõva juustu
3 muna
3 sl mannat
100- 150 g majonees 
Täidis:
500 g hakkliha 
2 munad
1 sibul
 soola
 pipart
karulauku peoga

 Riivi juust, sega munad, manna ja majonees. Määri mass küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta ahjus 180 kraadi juures 20 minutit.
Valmista täidis: Sega hakkliha, hakitud sibul, 2 muna, sool, pipar.
Lase juustukoogil veidi jahtuda ja kata täidisega. Rulli ettevaatlikult rulli. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 40 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar