Lehed

neljapäev, 1. oktoober 2015

Hapukapsast teistmoodi

Oma Maitse oktoobri number on sel korral väga mitmekesine ja huvitav.

Hapukapsavorm kartuliga

4 keskmise suurusega kartulit
20 g võid + määrimiseks
50 ml 10% koort
500 g toorvorste (asendasin lihaga)
2 hakitud sibulat
500 g hapukapsast
100 g riivjuustu
soola, pipart
õli
tilli

Keeda kooritud kartulid pehmeks ja trambi pudruks. Lisa sellele koor, või ja maitseained. Sega. Suru toorvorstide sisu välja (lõika liha kuubikuteks). Kuumuta sibul pannil õlis ja lisa lihaollus. Prae kiirelt läbi. Maitsesta.
Määri ahjuvorm ja pane esimeseks kihiks hapukapsas. Sellele laota sibula- liha segu ja sellele kartulipuder. Kõige peale riivjuust. Küpseta 180- 200 kraadi juures umbes 30 minutit, kuni pealt kuldne. Kaunista tilliga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar