Lehed

teisipäev, 29. september 2015

Tatrast teistmoodi

Tatrapada tomatiga

(Oma Maitse oktoober 2015)

200 g (toor)tatart
1 puljongikuubik või 0,5 l puljongit
1 sibul
1 tl paprikapulbrit või 1 väike paprika
70 g kuivatatud tomateid
2 küüslauguküünt
0,5 tl kuivatatud basiilikut
0,5 tl tšillihelbeid või 1 väike kaun
2 sl õli
1 sl sojakastet
soola

Pese tatar ja pane ahjupotti. Lisa puljong. Haki sibul, paprika, tomatid ja küüslauk, pruunista pannil kergelt läbi ning lisa tatrale. Maitsesta ja küpseta 200 kraadises ahjus 50 minutit. Vahepeal sega ja vajadusel lisa vett.
Tatra võib kuumalt purki sulgeda säilitamiseks.

Mul küll miskit säilitada ei jäänud. Isegi pildistamise ajaks oli potipõhi väljas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar