Lehed

pühapäev, 29. november 2015

Lambast

Kui peres on austraallane, siis lihtsalt peab lammast sööma. Nii saigi hangitud veerandik ja söögitegemine algas selle tükeldamisest.























Ja ahjus küpsetamine- lihtsalt soola ja pipraga kuskil 180 kraadi juures alla 40 minuti.


Piti e kaukaasia ühepajatoit


400 g lambaliha
lamba siserasva
mõned alõtšad
4-5 kartulit
sibul
küüslauk
2- 3 sl kikerherneid (1 purk)
tomat 80,1 g safranit talvel)
porgand
maitsetaimi, pipart, soola

Kuivatatud herned leota 6 t ja pane koos tükeldatud lihaga ahjupotti (pitinõusse). Pane safran sooja veega pooleks tunniks likku. Kui poti sisu läheb tasasel tulel keema, lisa tükeldatud aedviljad ja kõik muu.
Mina panin liha enne umbes 45 minutiks ahju ja lisasin siis porgandi ja umbes 15 minuti pärast teised osised. Küpsetasin kuni kartul pehme.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar