KARTULI-SEENE-POMMUKARRI
1 sl õli
2 viilutatud sibulat
3-4 suuremat kartulit
1 pommu e. baklažaan
250 g väikeseid šampinjone
2-4 sl India karripastat
1 dl köögiviljapuljongit
4 dl kookospiima
hakitud värsket koriandrit
Serveerimiseks:
riisi
naan-leiba
Kuumuta õli suurel pannil, lisa hakitud sibul ja prae paar minutit. Siis lisa kooritud ja tükeldatud kartul. Kata kaanega, siis kuumuta tasasel tulel umbes 5 minutit, kuni kartulitükid pehmenema hakkavad.
Lisa tükeldatud pommu ja puhastatud-poolitatud šampinjonid, maitsesta vähese soolaga ja kuumuta veel paar minutit.
Sega juurde karripasta, seejärel lisa puljong ja kookospiim. Kuumuta keemiseni, siis hauta 10 minutit, kuni kartul on pehme.
Maitse - vajadusel lisa soola või veidi laimimahla (karripastad on ju väga erineva maitsega, nii et täpseid koguseid on raske anda).
Sega juurde hakitud koriander.
Serveeri keedetud riisi ja/või naan-leibadega.
Retsept on mugandatud Briti ajakirjast BBC Good Food (May 2006, One-pot mushroom and potato curry).
Šampinjonid asendasime marineeritud männiriisikatega ja kõrvale oli ahjuliha
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar