Forelli- krevetitort
Põhi:
200 g rukkijahust näkileiba
75 g võid
2 dl piima
Kate:
3 tl želatiini
4 sl sidrunimahla (1:1 veega lahjendatud)
200 g külmsuitsuforellifileed
300 g rasvast kodujuustu
400 g ürtidega Creme Bonjouri
jahvatatud valget pipart
peenestatud tilli
Kaunistamiseks: 5 keedetud muna
1 pk krevette soolvees
värsket tilli
Purusta näkileivad, nirista peale veidi piima ning sega kokku sulatatud võiga. Suru segu 24 cm läbimõõduga, küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäivasse vormi.Nirista peale ülejäänud piim. Paisuta želatiin sidrunimahlas ja sulata vesivannil.Lõika kala pisikesteks tükkideks ja sega kõigi katte ainetega. Lõpuks lisa želatiin. Kalla põhjale. Hoia vähemalt 4 tundi külmas. Kaunista.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar