Kuigi kartulivormi veel jaguks (eks ka kutsid peavad oma osa saama) - keetsin suppi. Ja välja kukkus lihtsalt imeline!
Aasiapärane kanasupp.
4 broileri poolkoiba
0,75 l vett
1 kanapuljongikuubik
1 suur sibul
3 küüslauguküünt
6-7 kirsstomatit
1 spl punast karripastat
2 tl kalakastet
~60g munanuudleid (üks plaat)
400 ml kookospiima
2-3 spl laimimahla (sidruni)
Värsket koriandrit
0,75 l vett
1 kanapuljongikuubik
1 suur sibul
3 küüslauguküünt
6-7 kirsstomatit
1 spl punast karripastat
2 tl kalakastet
~60g munanuudleid (üks plaat)
400 ml kookospiima
2-3 spl laimimahla (sidruni)
Värsket koriandrit
Pane kanakoivad külma
veega keema. Riisu leemelt vaht. Lisa puljongikuubik ja keeda tasasel tulel
liha pehmeks. Tõsta poolkoivad puljongist välja jahtuma.
Lisa puljongile
hakitud sibul, küüslauk, karripasta, kalakaste, keeda 3-4 minutit. Lisa juurde
poolitatud kirsstomatid, munanuudlid. Eemalda kanakoibadelt liha, lõika
väiksemateks tükkideks ja lisa supile. Keeda veel mõned minutid. Vala juurde
kookospiim ja laimimahl. Kuumuta keemiseni.
Serveerimisel lisa juurde hakitud
koriandrit.
Lisasin veel oliive (tundus hea mõte- ja oli ka!). Minul kippus sellise vee hulgaga supp pudru olema- seepärast kahekordistasin vee hulka ja panin ka oliivide vedeliku sisse.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar