Domino küpsisetort.
1 pakk Vilma juubelitordi pulbrit240 g purustatud Domino küpsiseid
60 g poolmagusat šokolaadi
1 sl võid
Glasuur:
230 g võid
1 sl vaniljet
500 g tuhksuhkrut
4- 5 sl piima
1. Sega tordipulber õpetuse järgi taignaks, sega juurde purustatud küpsised.
2. Jaga tainas kaheks, ning vala 23cm diameetriga koogivormidesse. Küpseta 175 kraadi juures ca 20 minutit. Lase jahtuda 10 minutit vormides , siis võta vormidest välja jahtuma.
3. Valmista kreemine valge glasuur. Pane seda kihtide vahele ja peale.
4. Sulata vesivannil šokolaad ja või väga madalal kuumusel. Nõruta šokolaad koogile.
2. Jaga tainas kaheks, ning vala 23cm diameetriga koogivormidesse. Küpseta 175 kraadi juures ca 20 minutit. Lase jahtuda 10 minutit vormides , siis võta vormidest välja jahtuma.
3. Valmista kreemine valge glasuur. Pane seda kihtide vahele ja peale.
4. Sulata vesivannil šokolaad ja või väga madalal kuumusel. Nõruta šokolaad koogile.
Glasuur: või sega vaniljega. Lisa 270 g suhkrut ja sega läbi. Lisa 2 sl piima. Lõpuks lisa ülejäänud suhkur ja piim, et valmiks piisavalt tugeva konsistenstiga glasuur, mida saab koogile kanda.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar