Lehed

kolmapäev, 8. jaanuar 2014

Hiinaka vuhvel

Peale suuri pidusööke ei saa jälle kuidagi reele- mitte ükski retsept ei tundu huvitav ja kokkamise isu on ka miinusmärgiga. Otsisin eile mida ja kuidas ja lõpuks jäin pidama retsepti juurde, mida keegi kunagi ammu delfi foorumis jagas- aasta siis oli 2008!

NUUDLID CHILLI JA KÖÖGIVILJADEGA

300g nuudleid või samuti pisikesteks tükkideks tehtud spagette

1 suur porgand
1 suur valge sibul
1 suur paprika
1 porru
(võib panna ükskõik milliseid köögivilju ja ka liha)
4 spl. ketšupit
1 spl. sojakastet
1 spl. Teryakit
o,5 punast chillipipart(ilma seemneteta)
pisike tükike ingverijuurt (ettevaatust, mitte liialdada ingveriga, teeb maitse mõrudaks)
1 suur küüslauguküüs

Pane nuudlid keema. Tükelda juurviljad. Porgand ribadeks, chilli, küüslauk, ingver peeneks hakkida.Woki juurviljad pannil u. 30 sek-1 min. Lisa chilli, ingveri, küüslaugu. Seejärel ketšupi, teryaki ja sojakastme. Sega ära ja kuumuta natuke. Seejärel võta keenud nuudlid, kurna ja lisa wokile, sega läbi ja valmis ta ongi.
 
Plaanisin teha väikest kogust- saab jälle 2 päeva süüa. Ja liha sel korral ei pannudki.Niigi hea. Samuti  polnud kodus tšillipipart ja ingverit. Teryaki kastme koostisest lugesin, et tegemist peamiselt sojakastmega- nii ei raatsinud ka teda osta. Nii et vuhvel, mis vuhvel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar