Kõrvale tegin mälu järgi baklažaani ja tomativormi. Lugesin seda retsepti kuskilt. Mäletan, et olin köögis... Aga kust? Kas ajalehest või Oma maitsest... Täielik auk mälus.
Baklažaani-tomativorm.
1 baklažaan
3 tomatit
küüslauku
õli
pipart
soola
Baklažaan ja tomatid viiludena kihiti vormi. Vahele maitseaineid ja küüslauku. Ahju umbes 30 minutiks. Ja süüa alles järgmisel päeval- meil see küll ei õnnestunud. Ja ega täpset retsepti kah mäleta...
Rullkook
1 pk lehttainast
350 g võid
250 g kondenspiima
1- 2 sl konjakit
Küpseta lehttainast ribad. Sega või, kondenspiim ja konjak. Lehttainaribad aseta toidukilele ja kalla üle kreemiga- nii mitu kihti, rulli- suru ühtlaseks junniks. Lase külmikus veidi seista. Viiluta otsast.
Kuna toidukilet polnud jälle kohal, pidin leppima fooliumi ja keeksivormiga. Ülimagus suutäis.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar